توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد!
سرخط خبرها

 اعلام ویژه برنامه‌های سالروز شهادت امام محمد باقر (ع) در حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۷۴۷۲۶
  • ۲۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۸
 اعلام ویژه برنامه‌های سالروز شهادت امام محمد باقر (ع) در حرم مطهر رضوی
به مناسبت ایام شهادت امام باقر (ع)، ویژه برنامه‌های متنوعی به همت معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، این ویژه برنامه‌ها در شب و روز شهادت پنجمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، امام باقر (ع) مصادف با هفتم ذی الحجه، با محوریت صحن پیامبر اعظم (ع)، مسجد گوهرشاد و صحن امام حسن مجتبی (ع) ویژه عموم زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی پیش‌بینی شده است.

ویژه برنامه شب شهادت امام باقر (ع)، از ساعت ۱۹ شب گذشته در صحن پیامبر اعظم (ص) آغاز شده است. در این مراسم حجج اسلام و المسلمین راشد یزدی و سید آبادی سخنرانی داشتند. همچنین مداحان و ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) مهدی سروری، علیرضا خاکساری، خوش چهره و خالق پور به مدیحه‌سرایی، مرثیه‌خوانی و قرائت ادعیه پرداختند.

همزمان با صبح شهادت مصادف با یکشنبه ۲۷ تیرماه نیز مراسم ویژه‌ای در مسجد گوهرشاد تدارک دیده شد. در این مراسم که از ساعت ۱۰:۳۰ آغاز خواهد شد، آیت‌الله علم الهدی، نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد مقدس در جمع عزاداران سخنرانی خواهی کرد. در ادامه مراسم مداح و ذاکر اهل بیت (ع) امیر عارف به مدیحه سرایی می‌پردازد و ابراهیم احمدی نیز زیارت امین الله را قرائت خواهد کرد.

در شام شهادت امام باقر (ع) نیز حجت‌الاسلام و المسلمین فرزانه از ساعت ۱۹ در صحن پیامبر اعظم (ص) در سخنانی به تبیین شخصیت و سیره امام باقر (ع) خواهد پرداخت. مرثیه‌سرایی سید مصطفی حسینی، شعرخوانی ابوالفضل مبارز از دیگر برنامه‌های این مراسم خواهد بود.

همچنین مراسم هیئت عالم آل محمد (ص) ویژه خدمه و خادمیاران یکشنبه ۲۷ تیرماه از ساعت ۶:۴۵ دقیقه در صحن امام حسن مجتبی (ع) حرم مطهر رضوی با سخنرانی حجت‌الاسلام و الملسمین مهدی شریعتی‌تبار و مرثیه‌سرایی مهدی سروری برپا می‌شود.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->